Psychosociale Therapie

Met Open Hart

Lavendelveld
Ouder en Kind

Werkwijze

Door middel van een telefonisch kennismakingsgesprek kun je jouw vragen stellen en kan ik je meer over mijn werkwijze vertellen. Vervolgens nodig ik je graag uit voor een intakegesprek bij mij in de praktijk. Je kunt dan al iets ervaren van mijn manier van werken. Mogelijk helpt dit gesprek je ook vast een beetje op weg. We besluiten daarna samen of je bij mij op de juiste plek bent.

De opleiding Transpersoonlijke Therapie van het Boswijkinstituut vormt de basis van mijn therapeutische werk. Hierin worden psychologische en spirituele inzichten samengevoegd. In mijn werk maak ik o.a. gebruik van het gedachtengoed van Riekje Boswijk, inzichten uit de Gestalttherapie, Psychosynthese (visualisaties en werken met dromen), Bio-energetica (lichaamswerk), Familieopstellingen, Mindfulness en de Boeddhistische psychologie.

Therapie vraagt van jou bereidheid om naar jezelf te kijken en moed om te durven voelen wat zich ontvouwt. Ik bied je hierbij een veilige sfeer en een aandachtige, respectvolle houding voor jouw proces.

Ik ben lid van het Boswijk Netwerk, het Netwerk van Gestalt- en Transpersoonlijk Therapeuten.

Bij opvoedingsondersteuning maak ik gebruik van mijn opleiding en werkervaring als pedagoog. Ook op dit gebied blijf ik mijzelf scholen.»

1/2

Tarieven
Telefonisch kennismakingsgesprek: vrijblijvend en kosteloos; duur: maximaal 30 minuten

Intakegesprek: € 65,00; duur: 90 minuten.

Vervolgsessie therapie: € 75,00; duur: 75 minuten

Vervolgsessie opvoedingsondersteuning: € 50,00; duur: 60 minuten. Bij een consult aan huis is dit exclusief reiskosten.

Telefonisch consult bij opvoedingsvragen: € 25,00; duur: maximaal 45 minuten

In principe vinden de gesprekken en sessies plaats in de praktijk. In overleg kan er bij opvoedingsvragen een consult aan huis plaatsvinden.

Kindertolktraject (PresentChild® Methode): € 250,00 (intake, vertalen, terugkoppeling en vervolggesprek)

Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie kun je me bellen of mailen.«


Oud verdriet loslaten, is plaatsmaken voor nieuwe vreugde.

Yvonne Willems

2/2